avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venitul din arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venitul din arenda

se poate stipula in contractul de arenda ca impozitul sa fie platit de arendas. Acesta se numeste : Plătitorii de venituri, cu regim de reţinere la sursă a impozitelor ?
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2016
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:22, 4 Septembrie 2016
E chiar obligatoriu ca impozitul pe venitul din arenda de 16% si contributia la sanatate sa va fi e retinute si platite de arendas catre stat, din dreptul anual care vi se cuvine.
Separat, dumneavoastra ca proprietar de teren, veti plati la primarie doar impozitul pe terenul agricol.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2016
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit la produse agricole mikaela8 mikaela8 am un teren agricol in urziceni ,dat in arenda la o asociatie agricola.mi s-a spus ca trebuie sa-mi opreasca 16%impozit pe venit.L 571/2003 actualizata? e ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul agricol neatitu neatitu Sunt proprietarul unui teren agricol,in suprafata de un hectar.Arendat unei societati din localitate.Arendasul,retine la sursa,un impozit de 16%+5,5%(CASS),din ... (vezi toată discuția)
Contributie cass arendator cyan cyan O persoana care nu are alte venituri dar detine un teren agricol dat in arenda pentru care i se va retine incepand de la 01 ianuarie 2014 contributia ... (vezi toată discuția)