avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua. Sunt in concediu crestere copil cu grad de handicap. Copilul meu face 3 ani la 1 septembrie iar eu imi reiau activitatea la locul de munca. As vrea sa stiu daca beneficiez de concediu legal pentru perioada in care am.stat acasa cu copilul pentru handicap, adica 1 septembrie 2015-1 septembrie 2016?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:01, 30 August 2016
1. Pentru perioada cat ati fost in concediu crestere copil (CCC) nu beneficiati de concediu de odihna.

2. Se beneficiaza de concediu de odihna numai pentru perioadele lucrate si pentru perioadele de concedii medicale (inclusiv concediul de maternitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si concediu ingrijire copil bolnav hdanny hdanny Un coleg de munca e interesat de subiect, si anume: a fost in concediu de ingrijire a copilului cu handicap pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului din ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatie crestere copil ciocolata09 ciocolata09 Daca am lucrat din iunie 2014 pana in februarie 2015 apoi am faut pauza si am iceput iar in 11.05.2015 pana in 01.07.2015 apoi din 09.07.2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului costel1968 costel1968 O femeie incadrata in grad de handicap accentuat revizuibil anual ,mama singura,beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului in varsta due Patna LA 2 ... (vezi toată discuția)