avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cu banii dati si fara nici un rezultat.Proiectul nu ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cu banii dati si fara nici un rezultat.Proiectul nu este gata.

Buna ziua,
In urma cu doi ani am contactat o persoana din Petrosani, un consulent in materie de realizarea de proiecte pentru obtinerea de fonduri de la CE.
Am intocmit un contract cu acesta, i-am platit suma de 2000 de euro in si hai sa facem treaba. Numai ca aceasta persoana, acest consultant, nu facea totul de unul singur. El depindea de mai multi oameni:arhitect, inginer constructor si proiectant.
Profitand de faptul ca noi locuim in Italia si nu puteam sa venim sa-l controlam si sa sa-i stam ca o sula in coaste,acesta chiar si azi 30.08.2016 nu a terminat proiectul.
Tocmai de aceea in toti acesti doi ani:
- ne-am convins de capacitatile insufucuente ale acestuia de a realiza proiectul, dar deja intrasem in hora, ii dadusem banii.
- ne-a dus mereu cu vorba ca proiectul este gata.
- a abuzat de lipsa noastra din Romania.
- a abuzat de incredera pe care am avut-o in el.
- a ratat anul trecut o depunere a proiectului din cauza lui ca nu a fost in stare sa aibe devizele de la constructori si nu intocmise nici proiectul.
- in ciuda prezentei sotiei mele in Romania, de doua ori cu multa nonsalanta si fara pic de rusine ia pus in fata hartii care s-au dovedit a fi false si de la alte proiecte, de acest fapt ne-am dat seama mai tarziu, cand noi tot il pistonam cu proiectul si l spunea ca nu este gata.
- a fost saptamani chiar si luni, cand nu ne raspundea la telefon si la e-mail.
- in afara de cei 2000 € bani pe care l-am platit, am cheltuit alti bani pentru depunerea si ridicarea avizelor necesare de la institutiile abilitate, fara sa mai punem la socoteala timpul si stresul .
Nu mai stim ce sa facem, sotia mea este acum in tara, consulentul refuza sa colaboreze cu ea, mai mult o ia si la misto la telefon cand acesta are "placerea" sa-i raspunda.Suntem la capatul puterilor.Cum trebuie sa procedam, ce trbuie sa facem?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Mirela Roxana Tacliciu , Mediator 08:54, 5 Septembrie 2016
Cititi cu atentie contractul pe care l-ati semnat cu acea persoana si actionati in consecinta.
Contactați un mediator și încercați să rezolvați amiabil situația. Poate fi modalitatea prin care să vă atingeți cel mai rapid scopul fără stres inutil. Prin negociere asistată de mediator puteți obține proiectul dorit sau recuperarea banilor platiți și repararea prejudiciului produs..., iar consultantul poate rămâne cu imaginea neșifonată public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la mediator puncuskaa puncuskaa daca intr un dosar penal ca faptuitor ma apelez la un mediator iar partea vatamata pur si simplu nu se prezinta (distanta fiind destul de mare)la respectivul ... (vezi toată discuția)
E obligatorie medierea sau nu ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Intr-o cauza de raspundere civila delictuala prin care se urmareste repararea pagubelor suferite, este obligatorie medierea mai inainte ca ... (vezi toată discuția)
Nedivortati, nu am parte de copilul nostru, minor fiind Cristian_Gabriel Cristian_Gabriel Buna ziua. Acum aproape 7 luni eu cu sotia mea ne-am certat. A luat copilul si a plecat la mama ei. Precizez ca mama ei sta intr-o garsoniera impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)