avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare creanta de catre kruk
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare creanta de catre kruk

Buna ziua
am fost sunata de catre cei de la kruk cum ca au re recuperat o creanta de la mine ptr neplata unui ab orange din 2012 ,eu stiu ca am anuntat telefonic pe cei de la orange cum ca voi pleca din tara si nu pot plati ultima luna de ab ,acum ma trezesc cu o datorie de 210 plus 780 lei taxa de reziliere ,am fost la orangfe sa mi achit aceea ultima luna dar ac spun ca nu mai pot incasa fiindca dosarul a fost dat catre kruk ,ce pot face in ac caz ,imi este frica sa nu imi puna poprire pe cont
Cel mai recent răspuns: nixnix , utilizator 18:34, 30 August 2016
Pentru a institui poprire pe cont este nevoie de o hotarare judecatoreasca. Cei de la Kruk sigur nu au obtinut-o si incearca sa va intimideze. Mai mult decat atat: daca au trecut mai bine de 3 ani de la ultima plata, dreptul lor de a executa creanta s-a prescris. In cazul in care va vor contacta in continuare puteti sa le comunicati faptul ca a intervenit prescriptia dreptului.
va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Buna seara! JoeV JoeV Acum 4 ani am incetat sa platesc un abonament la Telekom. Am primit 2 facturi, dintre care ultima fiind de 375 de lei dupa care, timp de 4 ani nu am mai fost ... (vezi toată discuția)
Kruk luchian_den85 luchian_den85 Buna ziua, am lucrat o perioada scurta in asigurari si am si facut vreo 3. Ideea este ca am avut niste incasari in functie de asigurarile pe care le-am ... (vezi toată discuția)