avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitie automobil pe PFA sau Persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitie automobil pe PFA sau Persoana fizica

Salut!
Doresc sa aflu ce cheltuieli se pot deconta in plus in cazul achizitionarii automobiluilui pe PFA.
Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:52, 30 August 2016
Mai bine il cumparati pe persoana fizica si faceti contract de comodat cu PFA-ul.
Practic tot aia ar fi si e posibil sa va complicati destul de tare daca il cumparati pe PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli transport breman breman Sunt PFA si ma ocup cu comert, iar transportul mi-l fac singur cu masina personala. Cum pot sa-mi scot cheltuielile de transport? Am inteles ca bonul de ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix pfa venit real iulia_pop iulia_pop Daca am o masinarie(am cumparat-o pe numele meu) pe care vreau sa o trec pe pfa-ul meu pe venit real, pentru a fi folosita in interesul pfa-ului si sa-mi deduc ... (vezi toată discuția)
contract furnizare energie electrica pentru pfa florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin alimentar pe un PFA. Spatiul l-am obtinut prin contract de comodat de la o persoana fizica. Trebuie sa fac contract cu ... (vezi toată discuția)