avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala daca esti in termenul de incercare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala daca esti in termenul de incercare

Buna seara! Daca am inchisoare cu suspendare 2 ani si in aceasta perioada primesc o amenda penala, aceasta din urma se va transforma in inchisoare cu executare, din cauza faptului ca sunt in termenul de incercare? Mentionez ca amenda penala o voi lua pentru alta fapta decat cea pt care am fost deja condamnat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 21:22, 30 August 2016
Cine a zis ca veti primi amenda penala?

In caz de savarsire a unei noi infractiuni nu se prea aplica amenda penala ci revocarea suspendarii executarii pedepsei...ca regula de baza...
Da, chiar daca veti primi o amenda penala pentru a doua fapta vi se va revoca beneficiul suspendarii executarii pedepsei si veti executa cei doi ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa nu mi se revoca suspendarea daca sunt gasit "vinovat"? justaques justaques Acum un an am fost prins cu trafic de droguri de risc (international) si pedepsit cu 1 an si 9 luni de inchisoare cu suspendare. Acum o luna un prieten de al ... (vezi toată discuția)
Suspendare Happynes Happynes cum se executa pedeapsa cu suspendare?in penitenciar sau acasa de exemplu la 7 ani rog raspuns (vezi toată discuția)
Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)