avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit teren

Buna seara, ma adresez si eu cu o intrebare.
In luna Martie am platit impozitul aferent acestui an si chiar am beneficiat si de reducerea cu 10%, mentionez ca am 2 terenuri, unul in oras si unul la marginea orasului considerat intravilan, cand am platit impozitul conform codului fiscal de atunci se platea impozit pe suprafata de teren cea mai mare, acum mi-a venit instiintare de plata ca am de platit impozit pe terenul cu valoarea cea mai mare conform noului cod fiscal.
Intrebarea mea este ce pot sa fac din moment ce am platit o data la suprafata cea mai mare acum platesc si la valoarea cea mai mare?
Va multumesc respectuos.

Cu stima
Iordan Georgel
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 21:18, 30 August 2016
Trebuie sa faceti o contestatie potrivit Codului de procedura fiscala (art. 268 si urmatoarele) iar daca va resping contestatie puteti ataca solutia la instanta de contencios administrativ - Tribubunalul in circumscriptia caruia se afla terenurile.
Termenul de contestatie este de 45 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare impozit teren intravilan conform codului fiscal 2016 monicaursu monicaursu Buna ziua! As dori sa stiu cum se calculeaza impozitul conform codului fiscal din 2016 pe o suprafata de 650mp teren intravilan pe dealurile ce apartin de un ... (vezi toată discuția)
Cota impozit pentru terenuri intravilane curti constructii amelyah amelyah buna seara! in noul cod fiscal gasim : \" ART. 465 Calculul impozitului/taxei pe teren (1) Impozitul/Taxa pe teren se stabileste luand in calcul ... (vezi toată discuția)
Impozit teren intravilan kladeland kladeland Buna ziua.Eu locuiesc in Bucuresti,detin un teren cu suprafata de 2292 mp in Orasul Novaci,jud.Gorj.Pana anul trecut plateam impozit 10 lei. Am inteles ... (vezi toată discuția)