avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere imobil neintabulat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere imobil neintabulat

Buna ziua! Detin un chiosc ( 25 m2 ) in propria curte pe care as dori sa-l inchiriez ca spatiu comercial. Problema este ca terenul de sub chioscul respectiv nu este intabulat,iar mutarea chioscului este imposibila. In aceste conditii ,se poate oferi spre inchiriere respectivul spatiu? Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:27, 30 August 2016
buna seara,
Da, atata timp cat detineti un act care sa ateste ca existe si ca dumneavoastra sunteti proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie spatiu comercial pe teren inchiriat gabriell86 gabriell86 buna ziua! Am nevoie de consilierea dumneavoastra in privinta unui lucru. pentru ca proprietarulunui teren nu doreste sa-l vanda doresc sa inchiriez acel teren ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate! popa remus popa remus am cumparat in un imobil casa de locuit cu terenul aferent.in actele de proprietete apar 800m2 ca teren iar in cartea funciara fostul proprietar a intabulat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere -clauze ( subinchiriere, termen) niko26 niko26 buna seara sunt proprietarul unui magazin si azi am incheiat un contract de inchiriere cu urmatoarea clauza spatiul va fi folosit ca sediu social si punct de ... (vezi toată discuția)