Buna dimineata am si eu o intrebare va rog din suflet..Matusa mea este batuta de concubinul ei cu bestialitate ia facut o gramada plangeri penale la politia din chitila si cu toate astea el inca o agreseaza as vrea sa stiu ce putem face pentru un ordin de restrictie pentru a nu se mai apropia de ea..
Depuneti actiune la judecatoria de la domiciliu, aratati situatia de fapt, depuneti vopii ale plangerilor la politie, eventual certificate dela IML, indicati si numele sau adresa unui martor.
Se judeca de urgenta intr un termen, maxim doua. Solicitati numirea unui avocat din oficiu daca nu va angajati unul ales de dvs.
Solicitati evacuarea din locuinta a concubinului, precum si instituirea obligatiei de a nu se apropia de persoana respectiva.
Violenta
Remus-Ionut
Unde se pot adresa 2 parinti care sunt batuti,maltratati fizic si psihic,si agresati verbal de catre propriul fiu,in situatia in care s-as adresat organelor ... (vezi toată discuția)
Nelamurire
gogusem
Sa incep cu o mica introducere...o familie care are 2 copii (baiat 19 ani si fata 17 ani). Tatal fiind foarte agresiv deobicei face scandal, ameninta, ... (vezi toată discuția)