avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua. Ce vechime pe cartea de munca trebuie sa aiba o femeie de 56 de ani pentru a obtine pensie pe caz de boala? Cu 15 ani vechime se poate iesi la pensie pe caz de boala?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:45, 31 August 2016
Se poate deschide dreptul la pensie de invaliditate si cu o luna de stagiu daca este incadrata intr-un grad de invaliditate de medicul expert al Casei locale de pensii.
Conditia de stagiu este impusa pentru acordarea stagiului potential.
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2016
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dodorel62 dodorel62 Buna seara . Am varsta de 53 de ani si un stadiu de cotizatie de 33 de ani.dintre acesti ani lucrati ,unii sunt de grupa 1,unii grupa 2,altii fara grupa ,iar ... (vezi toată discuția)
Calculare varsta iesire la pensie anticipata AnaJurca AnaJurca Buna seara, am cateva intrebari la care nu gasesc raspuns, poate ma ajutati dumneavoastra, mama mea a avut un accident care s-a soldat cu operatie si momentan ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate leus leus Am o verisoara (femeie) care are 42-43 de ani are aproape 22 de ani de serviciu dintre care are 9 ani si 10 luni in grupa a II de munca , tura de noapte12 ... (vezi toată discuția)