avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari

Buna ziua,am nevoie de un model contract prestari servicii pentru executarea unor drumuri de acces, iar plata acestor lucrari se va face cu un apartament si restul in bani. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lidiao , utilizator 12:14, 31 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, vreau să îmi renovez apartamentul și meseriașii ... Mlc199412 Mlc199412 Bună seara, vreau să îmi renovez apartamentul și meseriașii doresc avans iar eu vreau să le dau doar prin notar bani. Mă puteți ajuta cu un model de ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog. ContSters75393 ContSters75393 Ce cod CAEN ar trebui sa aiba o societate pentru urmatoarea activitate: - urmeaza sa inchei un contract de prestari servicii in constructii de drumuri cu o ... (vezi toată discuția)