avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, vreau să îmi renovez apartamentul și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, vreau să îmi renovez apartamentul și meseriașii ...

Bună seara, vreau să îmi renovez apartamentul și meseriașii doresc avans iar eu vreau să le dau doar prin notar bani. Mă puteți ajuta cu un model de contract de prestări servicii și un preț pentru acesta? Suma totală de plată ar fi de 17500 lei
Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
Mlc199412, utilizator
Cel mai recent răspuns: sadrian , utilizator 12:42, 13 Aprilie 2022
Și cu ce va ajuta mai exact ca încheiați contractul de prestări servicii la notar?
Un astfel de contract îl puteți încheia direct între dvs. Eventual le puteți achita avansul prin virament.
Dacă nu se respecta, oricum tot în instanță ajungeți.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ar trebui sa dati avans, daca materialele sunt ale dvs. Nu exista motiv pt care sa dati avans. Faceti contract cu plata pe etape sau pe saptamana.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu dati avans .
Cumparati dvs materialele. Ca sa nu spuna ca nu au cu ce cumpara.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ei vor avans datorita faptului ca aplica urmatorul procedeu: Iau mai multe lucrari decat pot duce, si apoi vaduvesc pe fiecare client prin neprezentare la lucru, lungind termenul de executie. Sau fac rabat de la calitate. Fixati mai bine stadii de executie intermediare la care sa faceti plati partiale. Sa ramaneti dvs sa le dati bani, nu ei sa va munceasca cu banul in buzunar.
nici nu se uita la tine daca pretinzi contract si plata pe etape....nici pomeneala.. Chestiunea este ca sunt foarte multe cereri pentru astfel de lucrari si foarte puitini meseriasi cat de cat buni , si ei stiu bine asta. Nu accepti conditiile lor, ....iti intorc spatele imediat si in cel mai scurt timp gasesc alti clienti , care intr-un final , presati de urgenta , vor accepta plata in avans, asa pe ochi frumosi....Aici guvernul trebuia sa reglementeze mult mai clar si mai simplu, cu sanctiuni foarte mari....
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
page_rrr, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce tip de plângere pot face unui meserias care ar ... adelaneagoe adelaneagoe Buna ziua, ce tip de plângere pot face unui meserias care ar fi trebuit sa renoveze un apartament in 5-6 săptămâni și nici după 5 luni nu a terminat? ... (vezi toată discuția)
Escrocherie flori2009 flori2009 Buna ziua! Am facut o intelegere verbala cu cineva conform careia trebuia sa-mi execute o lucrare la mansarda casei. Mi-a semnat doar o hartie pentru suma pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare acoperis - inselaciune sau nu mitachealina mitachealina O firma de renovari in constructii ne-a schimbat acoperisul casei cu o echipa de 7 oameni. Oferta initiala a devenit cu 38% mai scumpa la sfarsitul lucrarii, ... (vezi toată discuția)