Bună seara, vreau să îmi renovez apartamentul și meseriașii doresc avans iar eu vreau să le dau doar prin notar bani. Mă puteți ajuta cu un model de contract de prestări servicii și un preț pentru acesta? Suma totală de plată ar fi de 17500 lei
Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Și cu ce va ajuta mai exact ca încheiați contractul de prestări servicii la notar?
Un astfel de contract îl puteți încheia direct între dvs. Eventual le puteți achita avansul prin virament.
Dacă nu se respecta, oricum tot în instanță ajungeți.
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ei vor avans datorita faptului ca aplica urmatorul procedeu: Iau mai multe lucrari decat pot duce, si apoi vaduvesc pe fiecare client prin neprezentare la lucru, lungind termenul de executie. Sau fac rabat de la calitate. Fixati mai bine stadii de executie intermediare la care sa faceti plati partiale. Sa ramaneti dvs sa le dati bani, nu ei sa va munceasca cu banul in buzunar.
nici nu se uita la tine daca pretinzi contract si plata pe etape....nici pomeneala.. Chestiunea este ca sunt foarte multe cereri pentru astfel de lucrari si foarte puitini meseriasi cat de cat buni , si ei stiu bine asta. Nu accepti conditiile lor, ....iti intorc spatele imediat si in cel mai scurt timp gasesc alti clienti , care intr-un final , presati de urgenta , vor accepta plata in avans, asa pe ochi frumosi....Aici guvernul trebuia sa reglementeze mult mai clar si mai simplu, cu sanctiuni foarte mari....
Escrocherie
flori2009
Buna ziua! Am facut o intelegere verbala cu cineva conform careia trebuia sa-mi execute o lucrare la mansarda casei. Mi-a semnat doar o hartie pentru suma pe ... (vezi toată discuția)