avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, ce tip de plângere pot face unui meserias ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, ce tip de plângere pot face unui meserias care ar ...

Buna ziua, ce tip de plângere pot face unui meserias care ar fi trebuit sa renoveze un apartament in 5-6 săptămâni și nici după 5 luni nu a terminat? Acum mi a blocat nr de telefon după ultima promisiune ca va termina in câteva zile lucrarea. Am conversatiile pe wapp cu toți banii pe care i am, martori când am dat Cash, plus transferuri bancare pentru materiale, sumele plătite reprezintă toată lucrarea mai puțin partea electrica ce oricum nu a făcut o decât parțial. Am dovada o factura ca m-a înșelat la banii de materiale. Lucrarea e la 80%, calitatea sa spunem acceptabila. Va veni alt meseriaș sa evalueze ce mai e de făcut. Menționez ca am ajuns in situația asta si pt ca locuim in alt oraș si nu am putut supraveghea îndeaproape. As fi dispusă sa fac acest demers in primul rând pentru a contribui chiar si 0.1% la descurajarea acestor oameni.
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:48, 20 Aprilie 2022
Posibil sa fi incheiat un contract defectuos de prestari servicii cu respectivul meserias, nu ati pus termen, nu ati scris posibilitati de reziliere, forta majora, etc.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila va trebui sa deschideti o actiune in justitie, in condsitiile in care sustineti ca puteti prezenta dovezi de plata.
Acesta își desfășurată activitatea intr o societate juridica?
Încercați cu o plângere pe art 308
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acesti zisi meseriasi antameaza mai multe lucrari decat pot duce si apoi vaduvesc pe rand fiecare client. Intotdeauna, pe parcursul executiei trebuie sa reglati banii dati astfel incat sa mai aveti sa-i dati bani si nu el sa va munceasca. Daca nu aveti contract cu el e mai dificil de reglementat situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in urma cu 2 luni am inceput lucrarile de renovare ... pintea_adela pintea_adela Buna ziua. In urma cu 2 luni am inceput lucrarile de renovare la parterul casei. Muncitorul care s-a ocupat de zugravit, parchet, vopsit scara si montat ... (vezi toată discuția)
Bună seara, vreau să îmi renovez apartamentul și meseriașii ... Mlc199412 Mlc199412 Bună seara, vreau să îmi renovez apartamentul și meseriașii doresc avans iar eu vreau să le dau doar prin notar bani. Mă puteți ajuta cu un model de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune lucrare kenzzo2k kenzzo2k Buna ziua Sunt intr-o situatie incalcita. Avem un apartament care a avut nevoie de renovare si printr-o cunostinta am cunoscut un \\"meserias\\". Ne-am ... (vezi toată discuția)