Buna ziua, ce tip de plângere pot face unui meserias care ar fi trebuit sa renoveze un apartament in 5-6 săptămâni și nici după 5 luni nu a terminat? Acum mi a blocat nr de telefon după ultima promisiune ca va termina in câteva zile lucrarea. Am conversatiile pe wapp cu toți banii pe care i am, martori când am dat Cash, plus transferuri bancare pentru materiale, sumele plătite reprezintă toată lucrarea mai puțin partea electrica ce oricum nu a făcut o decât parțial. Am dovada o factura ca m-a înșelat la banii de materiale. Lucrarea e la 80%, calitatea sa spunem acceptabila. Va veni alt meseriaș sa evalueze ce mai e de făcut. Menționez ca am ajuns in situația asta si pt ca locuim in alt oraș si nu am putut supraveghea îndeaproape. As fi dispusă sa fac acest demers in primul rând pentru a contribui chiar si 0.1% la descurajarea acestor oameni.
Posibil sa fi incheiat un contract defectuos de prestari servicii cu respectivul meserias, nu ati pus termen, nu ati scris posibilitati de reziliere, forta majora, etc.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila va trebui sa deschideti o actiune in justitie, in condsitiile in care sustineti ca puteti prezenta dovezi de plata.
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Acesti zisi meseriasi antameaza mai multe lucrari decat pot duce si apoi vaduvesc pe rand fiecare client. Intotdeauna, pe parcursul executiei trebuie sa reglati banii dati astfel incat sa mai aveti sa-i dati bani si nu el sa va munceasca. Daca nu aveti contract cu el e mai dificil de reglementat situatia.