avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariat bugetar dar figurez ca neasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariat bugetar dar figurez ca neasigurat

Bună ziua! Vă rog să-mi dați un raspuns și un sfat în situația următoare: Lucrez în învățământ ca titular, deci contract pe o perioadă nedeterminată, pe fluturașul de salariu îmi apare că s-a reținut CASS dar când am fost la medicul de familie acesta a constatat după ce a introdus cardul în calculator că figurez ca neasigurat. Care ar putea fi cauza și ce trebuie făcut într-o asemenea situație? Trebuie să fac urgent niște investigații despre care medicul de familie mi-a spus că sunt costisitoare. Va trebui să mai plătesc încă o dată ? Aștept răspunsul și sfatul dumneavoastră. Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: paspa , utilizator 14:44, 31 August 2016
Buna ziua, in acesta situatie este necesar sa faceti un drum la casa de asigurari de sanatate de care apartineti avand asupra dv. si o adeverinta de salariat care sa ateste ca angajatorul va retine si vireaza contributia la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate Irina_Manea Irina_Manea Buna ziua, Am o mare nelamurire: eu in momentul de fata figurez ca neasigurat la CNAS. Pana in septembrie 2016 am fost si doctorand si redactor la Adevarul, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)
Anaf - contributii sanatate c_maria c_maria Buna ziua! Lucrez ca persoana fizica autorizata si, pana in acest moment, nu am primit pentru anul 2015 decat decizia de impunere pentru pensii. Deoarece ... (vezi toată discuția)