avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din gestiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din gestiune

buna ziua sunt angajata la o benzinarie si astazi mi s-a spus de catre sef ca sunt concediata si ca va depune plangere pentru furt deoarece unele produse nu le bateam pe casa de marcat sau le sstergeam inainte de scoaterea booului. banii pentru acele produse o sa se retina din salariul dar ce se va intampla cu plangerea? :((:((
Cel mai recent răspuns: andre23 , utilizator 21:02, 31 August 2016
În funcție de prejudiciul creat și nerecuperat vor exista și consecințele juridice.
Sa nu va bage pe gat în plus fata de ce ați sustras.
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
este o camera ce bat e pe casa de marcat si se vede ce se sterge? ce pot face daa se vor baga mai mult? am vreo solutie? si din punct de vedere juridic caare sunt consecintele?
Seful are dreptate sau nu? Platiti prejudiciul creat si rugati-l sa nu depuna plangere pentru furt.
are dreptateb dar nu a fost cu vointa pentru eu am 2 luni de ucru acolo si am fost invatata de colegi care stiau cum sta treaba si prejudiciul se retine din salariu dar daca nu renunta la plangere? ce se intampla daca platesc dar totusi depune plangere?
Daca totusi depune plangere,organul de cercetare/urmarire penala fie da curs plangerii si trimite dosarul in instanta,fie avind in vedere faptul ca ati recunoscut si ati acoperit prejudiciul poate dispune neinceperea urmaririi penale.

Alte discuții în legătură

Folosirea cardului de firma in alte scopuri lucian981 lucian981 Buna seara! Am lucrat la o firma de transport ca sofer de tir doua luni, 8zile cursa de proba si dupa aia o luna si 3 saptamani cursa comunitate in europa, ... (vezi toată discuția)
Delapidare - consecinte PirvuMircea PirvuMircea buna ziua....sunt angajat ca lucrator comercial la un bar...incepand de anul trecut de prin decembrie 2013 am mai dat pe datorie am mai fumat si eu din ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu daniel_e36 daniel_e36 Buna ziua din nou. Inca o problema si am nevoie de ajutorul dvs. Am fost furat, am facut plangere , hotii au fost prinsi in flagrant in acelasi tip de furt si ... (vezi toată discuția)