Buna ziua!Sunt agent de interventi .Astazi in timpul serviciului am primit efractie la un obiectiv si a trebuit sa ma deplasez acolo(conform fisei postului il cel mai scurt timp cu putinta).Asta a insemnat sa depasesc limita de viteza legala de circulat si sa primesc o amenda si suspendarea permisului.Intrebarea mea este :firma este obligata sa-mi plateasca amenta ,tinand cont ca eu am facut deplasarea aceea in interes de serviciu?Daca da si refuza eu ce pot face?Multumesc
Masinile firmei de paza sunt pozitionate fata de obiective in asa fel incat sa se intervina in timpul maxim de interventie fara sa se incalce regulile de circulatie in privinta vitezei de deplasare?
Care a fost motivul retinerii permisului de conducere, viteza, neacordarea de prioritate?
La instructaje ati fost instruiti cu privire la viteza maxima de deplasare in cazul interventiilor?
Firmele de paza trebuie sa respecte prevederile codului rutier, nu exista exceptii ca in cazul politiei, jandarmeriei, pompierilor, ambulantelor.