avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala pt cumparaturi online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala pt cumparaturi online

am comandat tipizate pe net acestea fiind trimise la sediu curier, eu nu am ajuns sa le ridic am fost sunata de cel care le-a trimis zicand sa ma duc diminetata urmatoare sa le ridic am zis ca ajung mai tarziu iar acesta a zis ca nu are nevoie sa le ridic, ma enervat si nu m-am mai dus. Apoi a sunat peste 2 zile foarte calm ca daca nu le ridic ziua urmatoare imi face plangere penala. Se poate face asa ceva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:07, 31 August 2016
Nu se poate asa ceva dar trebuie sa dati dovada de seriozitate daca faceti o comanda...

Asta e marea problema in Romania...neseriozitatea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune oanalumi oanalumi Buna ziua, acum doua saptamani, pe 31.07.2015 am trimis pompa de injectie de la masina la reparat, la o firma pe care am gasit-o pe net, din Falticeni. Am ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune amara_37 amara_37 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am facut un schimb de obiecte prin fan curier cu un domn..Cand am realizat k este vb de o inselaciune,ptr k am verificat ... (vezi toată discuția)