Buna ziua,
Va supun atentiei urmatoarea speta:
Am preluat prin contract de cesiune de la o terta persoana, un imobil, partial finalizat, imobil ce se afla in catrierul Henri Coanda.
Problema apare la Banca unde am solicitat creditul ipotecar, care imi solicita sa le transmit inscrierea imobilului in Cartea Funciara. Deoarece la acest moment nu are receptia facuta si nu este intabulat, automat nu poate fin inscris in cartea funciara si, nici nu poate fi evaluat de catre un evaluator extern.
In conditiile in care elaluarea nu poate fi facuta, ce pasi trebuie sa urmez pentru ca banca cu care am colaborat si mi- a eliberat Certificatul de Solvabilitate sa imi acorde imprumutul?
Exista posibilitatea ca banca sa faca o evaluare in teren a constructiei si sa verifice daca lucrarile care au fost consemnate ca fiind efectuate si achitate sa le verifice?
Sper sa aibe noima ce am scris si ma puteti ajuta ( sunt foarte agitat) !
Asa cum vi s-a raspuns si anterior trebuie sa discutati direct cu banca aceste aspecte si eventual sa ii propuneti. Este posibil sa reusiti sa va intelegeti cu cei de la banca, dar tine doar de dvs. si de modul in care puneti problema si desigur daca vor intr-adevar sa va aiba de client.
Vanzare imobil ipotecat
r111
Am cumparat un imobil cu credit ipotecar, nu mai pot plati ratele. Am gasit un cumparator care e dispus sa mi dea o suma de bani si sa plateasca in continuare ... (vezi toată discuția)