avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... carta funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

carta funciara

Buna ziua, am un extras de carta funciara unde scrie 1689/6431 parte teren cu titlu de cumparare, asta ce inseamna? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 21:04, 7 Septembrie 2016
nr cadastral- nr de identificare imobil, si imobil dobandit prin vanzare cumparare.
nu nu, 1689/6431 se refera la suprafata, asta nu inteleg, de ce numai o parte..
posibil sa existe o suprafata mai mare in masuratori sau sa fi existat un litigiu pe suprafata cealalta.
av_stagiar2014 a scris:

posibil sa existe o suprafata mai mare in masuratori sau sa fi existat un litigiu pe suprafata cealalta.

Va multumesc pentru raspuns, intr-adevar e vorba de o parcela cu numar cadastral un pic departe de casa mea, eu am numar 233-4 iar parcela asta de 6431 metre are numar 250, defapt nu stiu exact unde se afla, cand am cumparat-o nu prea ma pricepeam la chestiile astea :-(
Litigiu se noteaza la partea a III a a CF la sarcini. Daca nu aveti acolo notat nimic inseamna ca nu exista litigiu. Este posibil safi cumparat dintr un teren mai mare o bucata si de aceea sa va spuna parte din...
Cand ati cumparat terenul? avea carte funciara? cat ati cumparat?ocota parte ditr un teen mai mare? sau poate ati cumparat un lot rezultat din dezmembrare unei parcele mai mari.

Alte discuții în legătură

Ajutor descifrare acte teren alexandrer alexandrer Buna seara! Voiam sa cumparam un teren, am fost, am vazut si ne-am pus de acord. In seara aceasta am primit de la notar o varianta a promisiunii bilaterale ... (vezi toată discuția)
As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate? dexomila dexomila Daca in extrasul meu de carte funciara scrie la partea a II-a(Foaie de proprietate): \"Actcontractde vanzare cumparare nr din 2007 emis de bnp...\" \" ... (vezi toată discuția)