avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... carta funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

carta funciara

Buna ziua, am un extras de carta funciara unde scrie 1689/6431 parte teren cu titlu de cumparare, asta ce inseamna? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 21:04, 7 Septembrie 2016

in contract de vanzare cumparare zice ca am cumparat cota de 1689/6431 mp teren intravilan si atunci e cum ziceti Dvs, este o parcela de 6431 din care eu am 1689...
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2016
Adriantot, moderator
exact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor descifrare acte teren alexandrer alexandrer Buna seara! Voiam sa cumparam un teren, am fost, am vazut si ne-am pus de acord. In seara aceasta am primit de la notar o varianta a promisiunii bilaterale ... (vezi toată discuția)
As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate? dexomila dexomila Daca in extrasul meu de carte funciara scrie la partea a II-a(Foaie de proprietate): \"Actcontractde vanzare cumparare nr din 2007 emis de bnp...\" \" ... (vezi toată discuția)