avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produse in termen de 30 de zile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produse in termen de 30 de zile

Buna ziua,

Din ce stiam eu, sunt foarte multe produse care se pot returna magazinelor de unde au fost cumparate in termen de 30 de zile daca nu au fost deteriorate sau desigilate. Unde pot gasi lista cu acele produse si pentru ce tip de produse se aplica?
Eu personal vreau sa returnez niste medicamente care au fost cumparate gresit si nu sunt pe baza de reteta.
Va rog sa ma corectati daca stiam gresit aceasta informatie sau dac se aplica doar la produsele cumparate online.
Cel mai recent răspuns: daniel3toma , utilizator 22:24, 11 Septembrie 2016
Doar daca magazinele permit prin politica lor ( legea nu ii obliga) , puteti returna in conditiile lor- unele permit returul in 30 de zile, altele in doua saptamani, e vb de magazine de bricolaj- gen dedeman etc, in rest nu, iar medicamente/ suplimente alimentare in niciun caz. Nu vi le primesc nici daca va intoarceti imediat ce ati iesit pe usa.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare piesă auto (folosită) în magazin fizic razvancristea razvancristea Bună ziua! Am o curiozitate în privința returnării unei piese auto cumpărate dintr-un magazin fizic. Zilele trecute, în urma unei defecțiuni la ... (vezi toată discuția)
Retur 24 ore produs comandat online vmire vmire am achizitonat o tableta dintr un magazin domo,comanda am facut o online dar am ridicat-o din magazin.acasa dupa o indelunga utilizare am sesizat ca s-a ... (vezi toată discuția)
Politica/drepturi returnare produs Andrei_78 Andrei_78 Buna ziua, Pentru ca imi place sa-mi ajut prietenii, am aflat de o noua situatie(chiar si pentru mine) legat de returnarea produselor. Un prieten vrea sa ... (vezi toată discuția)