avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Politica/drepturi returnare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Politica/drepturi returnare produs

Buna ziua,

Pentru ca imi place sa-mi ajut prietenii, am aflat de o noua situatie(chiar si pentru mine) legat de returnarea produselor. Un prieten vrea sa returneze o canapea gonflabila.
Stiind ca ai voie sa returnezi produse in termen de 14 zile(fara motiv), l-am sfatuit cu aceasta informatie. El mi-a spus ca pe site-ul magazinului, in momentul in care a ales acest produs ca sa-l returneze, i-a aparut imediat aceasta informatie "Pentru a returna acest produs, conform politicii de retur, produsul trebuie sa fie nefolosit".
De cand si pana cand aceasta aberatie cu "sa fie nefolosit" ?
Sunt curios ce parere aveti. Mi-as dori chiar si niste raspunsuri avizate legate de drepturile noastre(ale clientilor) fata de aceste clauze abuzive ale magazinelor ca sa scape cu orice pret de retururi.
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2017
Andrei_78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei_78 , utilizator 13:14, 9 Aprilie 2017
Observ ca pe site-ul magazinului mai scrie si asta la politicile de retur:
"Mobilier, saltele, decoratiuni, covoare & textile

Nu se acceptă retur în magazinul XXXXX, ci doar completând formularul de retur.
Poți returna produsele doar dacă sunt sigilate. Nu se acceptă produsele desigilate, montate.
"
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2017
Andrei_78, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse achizitionate online MonicaA MonicaA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: Am achitionat online o tigara electronica hibrid(este un dispozitiv electronic care ... (vezi toată discuția)
Retur produse achizitionate online Asthazar Asthazar Buna ziua. Am achizitionat un telefon mobil, o carcasa de protectie si o folie de protectie specifice telefonului. Dintr-o eroare, am fost nevoit sa comand ... (vezi toată discuția)
Drept retur 14 zile lorandreea lorandreea Buna ziua, se poate sa ma ajutati cu o informatie de specialitate in situatia urmatoare? Am cumparat o saltea de pe un site, pe care am desigilat-o cand am ... (vezi toată discuția)