avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna am o rugaminte - probleme cu un vecin
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna am o rugaminte - probleme cu un vecin

Buna seara am o problema cu o vecina care tot timpu cand gateste lasa usa de la aprtament deschisa si tot mirosu iese in scara ea cum sta la parter tot mirosu vine sus si miroase ingrozitor !!!! Cum as putea proceda legal ??? Din vorba buna nu intelege iar pe sefu de scara nul intereseaza .
Cel mai recent răspuns: thieringe , utilizator 22:29, 1 Septembrie 2016
Ati putea incerca sa aveti o discutie cu dansa. In cazul in care acest lucru este imposibil sau dificil, puteti apela la ajutorul unui mediator. Rolul sau este de facilitator al comunicarii dintre dumneavoastra si vecina. De asemenea, un mediator va facilita o negociere intre voi pentru a ajunge la o intelegere amiabila care va stinge conflictul.
nu am cu cine sa negociez .... fara suparare de aia am apelat aici ! daca exista vreo lege sau ceva cu care as putea face o plangere penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros îngrozitor de la câine radusava81 radusava81 La parterul blocului, format din 4 etaje, locuiește o doamnă de circa 75 ani. Băiatul ei s-a despărțit de soție și i-a adus mamei lui (vecina ... (vezi toată discuția)
Ce poate face un mediator si un avocat nu? Ovidiu dan Astalas ovidiu dan Ovidiu dan Astalas ovidiu dan Ideea acestui titlu explicativ mi-a venit lecturand mesajele transmise insistent de catre un utilizator, acesta fiind foarte insistent in a sustine pozitia ca ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune spatii comune locuinta+teren alca alca Am cumparat de curand un apartament situat intr-o vila in Bucuresti, apart. format din: - ap. cu o sup. utila de 57,03 mp situat la parterul vilei + 1 ... (vezi toată discuția)