avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incompatibilitate functie casier si economist
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incompatibilitate functie casier si economist

Este posibil ca un economist sa tina si casieria (sa fie si casier si sa faca inregistrarile si verificarile) ? In ce lege este reglementat acest aspect ?
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 15:12, 2 Septembrie 2016
Nu exista, pentru sectorul privat, un text de lege care sa reglementeze situatiile de incompatibilitate. Acestea pot fi mentionate in reg.intern sau in ccm.
Ok,nu este reglementat,dar nu este ilegal ca eu sa fac incasari si plati si tot eu sa verific si sa inregistrez ?
cati salariati aveti la compartimentul contabilitate si in companie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de casa ContSters126274 ContSters126274 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca contabiltatea are obligatia sa verifice actele si registrul de casa, tinand cont ca persoana care face acest registru nu ... (vezi toată discuția)
Functia de consilier juridic nu poate fi cumulata cu alte functii? bcfbmv bcfbmv Buna seara, Spuneti-mi va rog, daca am o functie (de casier) la o societate si (avand \"Dreptul\" terminat), vreau sa cumulez cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functii shebamea shebamea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de ... (vezi toată discuția)