avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Perioada valabilitate adeverinţă ROL agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Perioada valabilitate adeverinţă ROL agricol

Bună ziua,
Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu câteva informaţii. Deţin o suprafaţă de pădure obţinută prin retrocedare în baza Legii 18/1991. Am titlul de proprietate şi doresc să fac cadastrul şi intabularea. La documentaţia pentru acestea am nevoie, între altele, de adeverinţă de ROL agricol şi de planul parcelar aprobat de primar.
Vă rog mult să-mi spuneţi care este perioada de valabilitate a adeverinţei de ROL agricol (cea de la Taxe şi Impozite am înţeles că are o valabilitate de 30 de zile din momentul emiterii, deci s-a schimbat reglementarea care spunea că este valabilă doar în luna în curs).
De asemenea, vă rog să-mi spuneţi de unde şi cum se poate obţine acel plan parcelar solicitat la documentaţia pentru cadastru.
Vă mulţumesc mult

Alte discuții în legătură

Perioada valabilitate adeverinţă rol agricol emisă de biroul de fond funciar al primăriei DobraniciVioleta DobraniciVioleta Bună ziua, Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu câteva informaţii. Deţin o suprafaţă de pădure obţinută prin retrocedare în baza Legii ... (vezi toată discuția)
Teren retrocedat, probleme grave cu inregistrarea in planul cadastral doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate ADR_C ADR_C Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti daca se poate . Se considera greseala materiala transcrierea eronata a unei suprafete de teren in Titlul de Proprietate ... (vezi toată discuția)