avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Perioada valabilitate adeverinţă ROL agricol emisă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Perioada valabilitate adeverinţă ROL agricol emisă de Biroul de fond funciar al primăriei

Bună ziua,
Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu câteva informaţii. Deţin o suprafaţă de pădure obţinută prin retrocedare în baza Legii 18/1991, pe care doresc să o intabulez şi să-i fac cadastrul. La documentaţia solicitată am nevoie, între altele, de adeverinţă de ROL agricol şi de planul parcelar aprobat de primar.
Vă rog mult să-mi spuneţi care este perioada de valabilitate a adeverinţei de ROL agricol .
De asemenea, vă rog să-mi spuneţi de unde şi cum se poate obţine acel plan parcelar .
Vă mulţumesc mult

Alte discuții în legătură

Perioada valabilitate adeverinţă rol agricol DobraniciVioleta DobraniciVioleta Bună ziua, Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu câteva informaţii. Deţin o suprafaţă de pădure obţinută prin retrocedare în baza Legii ... (vezi toată discuția)
Teren retrocedat, probleme grave cu inregistrarea in planul cadastral doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)