avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere nejustificata si drepturile angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere nejustificata si drepturile angajatului

Va salut!

Luam contextul in care o societate isi vinde actiunile altei societati si brusc te trezesti a doua zi concediat.
Nu era de bun simt sa isi instiinteze angajatii inainte ca lucrul acesta sa se intample?
Ce drepturi am daca sunt concediat. (referitor la concediile neplatite si referitor ajutorul de somaj, etc), in cazul in care patronul nu doreste sa imi acorde nimic.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Prbleme la servici gopo 1 gopo 1 Lucram la o firma privatanu avem salarii restante nu sim cind le vom primii ,nu are firma ce sa ne dea de lucru. Ni sa oferit alternativa sa lucram la o alta ... (vezi toată discuția)
Notificare de concediere ema vintila ema vintila Buna dimineata! Joi, 21 ianuarie, a avut loc o sedinta la locul meu de munca, prin care ni s-a spus ca se reorganizeaza departamentul de vanzari si ca a mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare mocanucostinel mocanucostinel buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? ... (vezi toată discuția)