avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarea
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarea

Bună,
Am o rugaminte daca suteti amabili, există o reglementare in lege potrivit careia sa pot continua munca daca am inplinit varsta de pensionare (1, 2, 3 luni) pana la plata primei pensii?
Initial am intrebat angajatorul daca pot sa beneficiez de o perioada de maxim 12 luni potrivit legii nr. 134/2014, insă raspunsul nu a fost favorabil. Întretinerea si obligatiile financiare lunare ma determina sa cer acest drept.
Vă multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Rugaminte luvigia luvigia Buna ziua Am rugamintea sa ma lamuriti .Am iesit la pensie cu cod pensie P10, nr lunilor anticipate 12. Varsta de pensionare pt limita de varsta 61 ani 0 ... (vezi toată discuția)
Pensionar din februarie 2015 marilena13 marilena13 Auxiliar didactic, a depus dosar pensionare la limita de varsta cu 01.02.2015. Consiliul de administratie a fost de acord ca acesta sa mai lucreze in ... (vezi toată discuția)
încheiere cim pe durată determinată la pensionari Ileana popa Ileana popa Bună ziua, Pe ce durată se poate încheia un contract de muncă la un pensionar limită de vârstă din sistemul de înv.preuniversitar, deoarece în Codul ... (vezi toată discuția)