avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... tanar fermier si fondurile UE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

tanar fermier si fondurile UE

Buna ziua,

Intr-o perioada tot auzeam pe la televizor diferite discutii cum ca tinerii care se stabilesc in mediul rural si vor sa inceapa o activitate agricola, pot primi fonduri de la UE.

Sincer sa fie m-ar ca interesa acest subiect ptr ca am ceva pamant nelucrat lasat de bunici si as vrea sa ma informez mai mult.

As vrea sa va rog sa-mi spuneti de unde as putea sa incep sa ma informez si in mare la cat e de greu parcursul(birocratic) ce trebuie urmat.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2016
tudoru, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru instalarea tinerilor fermieri masura 112 Galfi_zoltan Galfi_zoltan Buna ziua Am 28 de ani, am terminat o facultate care nu are legatura cu agricultura, nu am inca experienta in agricultura, traiesc in mediul rural. Am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru cultivarea catinei GYOGYO GYOGYO Buna seara.Am si eu o intrebare.Mama are un teren de 15 ari pe care am cultivat legume.A-si vrea sa cultivez catina pe acest teren.Cum pot sa ma inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pt tineri octavianbv octavianbv buna ziua,ma numesc octavian si sunt din brasov.doresc sa intreb daca pot beneficia de fondurile nerambursabile pt tineri in vederea finalizarii unui proiect ... (vezi toată discuția)