avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Respingere HCL concesionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Respingere HCL concesionare

Am urmatoarea speta: sunt interesata de concesionarea unui teren intravilan, pentru care am depus cerere de concesionare catre primaria pe teritoriul careia se afla. In urma solicitarii mele primaria a intocmit cartea funciara, urmand introducerea terenului in domeniul privat al comunei prin hotarare a CL. La sedinta consilierii locali au respins hotararea fara motiv intemeiat, doar pentru a face opozitie politica primarului si solicitantului. Care este procedura de solutionare in cazul in care consilierii mentin opinia de a nu votasa respingerea fara temei?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract concesiune cf l50/1991 Costiff Costiff Consiliul Local nu doreste sa rezilieze cateva contracte de concesiune incheiate cf Legii 50/1991 ( deci al caror obiect este dreptul de a construi, nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor cadastru elenajaad elenajaad Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am mostenit un teren agricol pe care doresc sa il vand. In urma unor redelimitari ... (vezi toată discuția)
Refuz nejustificat validare mandat consilier local Stefan 183 Stefan 183 Primarul si secretarul comunei refuza sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local validarea unui alt consilier in locul celui care a ... (vezi toată discuția)