avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Moto 125cc cu acte de 49cc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Moto 125cc cu acte de 49cc

Buna ziua!

Zilele trecute urmaream anunturi de vanzare moto in care erau puse spre vanzare motociclete cu motoare de 125cc avand acte de la primarie ca fiind de 49cc.
Acestea sunt acte false? E vorba de fals in declaratie? Cam ce ar trebui facut in teorie ca sa poata fi imnatriculata ca avand 49cc cand ea are 125cc?

Astept raspunsul dvs. Cel pe care l-am sunat din anunt si caruia i-am cerut mai multe detalii nu a fost dispus sa mi le ofere si a inchis ulterior anuntul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2016
CodeckGl, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:29, 6 Septembrie 2016
Cum ati aflat ca motocicleta este echipat cu un motor cu capacitatea cilindrica de 125 cmc, in acte fiind trecut 49 cmc?
Nu cumparati o asemenea motocicleta. Puteti avea probleme grave in viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar permisul de conducere? istvanbik istvanbik buna va rog sa ma lamuriti daca necesit permis de conducere pentru o motocicleta de 125 cm si 11 kw va multumesc (vezi toată discuția)
Inmatriculare la primarie si la politie floriann floriann \"Inmatriculare\", greseala mea. Buna ziua. Imi puteti spune si mie cum este cu inmatricularea la primarie si la politie? Avand in vedere ca am 17 ... (vezi toată discuția)
Conducerea vehiculelor incadrate in cat. a1 cu permis cat. b for3v3r4u for3v3r4u Buna ziua, Apelez din nou la comunitate pentru a face lumina intr-un caz destul de des intalnit. Este vorba despre conducerea vehiculelor din cat. A1 cu ... (vezi toată discuția)