avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Tichetele de masa fac parte din salariu?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Tichetele de masa fac parte din salariu?

Pentru un salariu brut de 1250 de lei am primit suma de 250 de lei + 12 bonuri (aferente a 12 zile lucratoare). Bonurile de masa intra in suma de salariu sau sunt ca un "bonus"? Cati bani ar trebui sa mai primesc?
Cel mai recent răspuns: alex2077 , utilizator 20:23, 5 Septembrie 2016
Tichetele de masa acordate de angajatori reprezinta un beneficiu extra-salarial,deci se adauga salariului realizat intr-o luna.In situatia dvs,din datele furnizate,pe langa tichetele de masa primite aveti dreptul la salariu calculat in functie de zilele lucrate efectiv, zilele de concediu de odihna,concedii medicale etc.Nu ne-ati furnizat toate datele concrete din luna pentru a va putea spune exact cati bani ar trebui sa primiti din salariu.In cazul unui salariu de 1250 lei,intr-o luna de 22 de zile lucratoare,12 zile lucrate,restul zilelor fiind fara plata, suma neta ce ar trebui primita ar fi de 508 lei + cele 12 tichete de masa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2016
Audit Vic Cont, Contabil
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa Constantin 1411 Constantin 1411 Bonurile de masa in contractul meu de munca nu apareca ar trebui sa beneficiez, insa noua ne dau bonuri de masa si difera de la luna la luna. Intr-o luna ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa nu banii pentru concediu nu andreicatalin01 andreicatalin01 Buna ziua. Recent (04.05.2017) am ''demisionat'' de la ultimul loc de munca la care lucram din decembrie 2016; spun ''demisionat'' deoarece din cauza unor ... (vezi toată discuția)