avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tert poprit pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tert poprit pensie intretinere

Buna ziua,

Societatea a primit decizie judecatoreasca de poprire si virare a pensiei de intretinere datorata de un salariat . Problema este ca intr-o luna nu s-a virat pensia de intretinere. Ce se intampla daca o platesc acum ? Mentionez ca au trecut vreo 4 luni.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:39, 5 Septembrie 2016
Buna seara,
Nu se intampla nimic. e bine sa mentionati ca acea suma reprezinta pensia pentru luna ... in care nu s-a platit din motive neimputabile dumneavoastra.
Vine scoala si copii au nevoie de bani asa ca pensia e binevenita.
Platiti acum la zi si la fel si pe viitor in cazul in care n ati primit pana acum vreo decizie a instantei pt dvs in calitate de tert poprit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie intretinere mirebire mirebire In cadrul unui proces, parintelui nerezident i s-a marit pensia de intretinere. De la data publicarii hotararii pe portal.just.ro, parintele respectiv a virat ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu smeagull smeagull Buna ziua, Reprezint tertul poprit, angajator al unu tata platitior de pensie alimentara. Ordonanata de infiintare a popririi primita in luna 07 imi cere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in calitate de tert poprit, am primit in luna mai ... Maria Melania Maria Melania Buna ziua, in calitate de tert poprit, am primit in luna mai 2018 adresa de infiintare poprire pentru un salariat. Am infiintat poprirea pe salariul ... (vezi toată discuția)