avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament

Daca sunt din provincie, pot sa cumpar apartament in Bucuresti? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: CiobanuD19 , utilizator 21:29, 7 Septembrie 2016
Bineînțeles că puteți cumpăra.
Normal ca puteti cumpara fara probleme.
Puteti cumpara in orice oras din tara.
Imi cer scuze ca nu prea stiu cum stau lucrurile :P
Inca o intrebarea daca se poate: am inteles ca acum sunt plafoane si nu se mai poate plati cu banii cash. In situatia in care eu ii am cash cum se procedeaza?
Multumesc mult!
Îi băgaţi in bancă.
Multumesc de raspuns - ii depun direct in contul vanzatorului sau imi creez un cont al meu in care sa ii pun si apoi fac transfer bancar? Imi e frica sa nu fiu pacalit pt. ca nu am experinta cu asa cea....

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma intereseaza daca in momentul cand doresc sa cumpar ... milena2020 milena2020 Buna ziua Ma intereseaza daca in momentul cand doresc sa cumpar un apartament sunt restrictionata la a i da doar 10000 euro vanzatorului in mana si restul prin ... (vezi toată discuția)
Clauze in contract vanzare imobil privind transfer bancar iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Buna ziua, am o intrebare privind transferul bancar si doresc sa stiu care este solutia ideala pentru vanzator si cumparator - eu fiind vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren intravilan adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care se achizitioneaza un teren iar proprietarul doreste plata prin transfer bancar si care sunt actele necesare ... (vezi toată discuția)