avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat si in ce conditii mostenesc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat si in ce conditii mostenesc

Buna ziua, as dori daca se poate sa primesc niste raspunsuri si lamuriri concrete la o problema ce s-a ivit in viata mea: tatal meu a decedat acum 6 luni, casa in care locuia el era de la parintii lui care specific inca traiesc, prin contract vanzare cumparare cu drept viager, facut prin 1994. In acel moment parintii mei erau divortati, dar mai apoi prin 2007 tatal meu s-a recasatorit. Intrebarea mea este ce mostenesc eu cu sora mea, in ce conditii si daca mai avem vreun drept?????
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:43, 5 Septembrie 2016
Ce drept viager?
sotia lui mosteneste 1/4, iar4 dvs si sora impartiti egal 3/4. Ramane de vazut daca tatal dvs a facut ceva acte pt instrainarea proprietatii sau vreun testament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drept de mostenire am ?? ContSters101708 ContSters101708 As dori sa stiu ce drept de mostenire am la casa parintilor mei. Cand aveam varsta de 5 ani parinti mei sau despartit, au divortat, tata a ramas in casa, ... (vezi toată discuția)
Cota parte succesor DeliaI DeliaI Buna ziua! Ajutati-ma va rog sa aflu care imi sunt drepturile de succesor in urmatoarea situatie. Tatal meu a cumparat o casa la tara in anii 90, cand era ... (vezi toată discuția)
Bună seara tuturor, am și eu o întrebare, părinții mei au ... Theryder71 Theryder71 Bună seara tuturor, am și eu o întrebare, părinții mei au divorțat de multa vreme, tatăl meu s-a recăsătorit, nemaiavând alți copii, de curând a ... (vezi toată discuția)