avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Iesire din tara minor sub 14 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Iesire din tara minor sub 14 ani

Buna ziua! Am o nelamurire: tatal fetitei mele mi-a dat declaratie notariala ca este de acord ca aceasta sa paraseasca tara impreuna cu mine, am scris perioada, adresa unde o sa mearga dar a adaugat si ca aceasta o sa calatoreasca cu avionul. Intrebarea mea este: pot sa ies din tara si cu masina sau trebuie doar cu avionul? Tinand cont ca mergem tot in acelasi loc...B-):(:(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 09:29, 5 Septembrie 2016
In principiu nu ar trebui sa fie neaparat o problema, dar daca dati peste un vames mai vigilent s-ar putea sa va faca observatie. Personal, nu cred ca nu veti fi lasata sa treceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu copilul bgyna bgyna buna ziua>fetita mea are numele tatalui care este cetatean spaniol,eu nu am fost casatorita cu el,ea este nascuta in spania dar nu are acte are doar ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu minori nicusoara nicusoara buna seara! as dori sa stiu daca pot iesi din tara cu cei 2 copii minori in urmatoarele conditii: - fiecare copil are pasaport propriu; -am declaratia sotului ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani poate calatori singur in strainatate? axa7070 axa7070 buna , poate calatorii singur in stainatate un minor de 16 ani? Problema mea este cred destul de des intalnita . Ambii parinti sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)