avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Minor hartuit de o firma de recuperatori de datorii
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Minor hartuit de o firma de recuperatori de datorii

buna ziua! as vrea niste indrumari de la oameni calificati, si anume: pe data de 5 iulie 2016 , am cumparat o cartele telefonica cu numar ,la liber, in reteaua orange, pentru fiul meu in virsta de 13 ani. dupa 2 zile, pe data de 7 iulie, fiul meu a primit primul mesaj de la o companie MELLON ROMANIA,in care era somat sa achite o suma importanta de bani, altfel vca fi executat silit. copilul speriat, se simtea vinovat, si a ascuns de noi parintii acest aspect.au urmat nenumarate mesaje asemanatoaredin de pe diferite numere de tel., de la angajati ai companiei respective, ultimul mesaj pe2 septembrie. copilul a ajuns intr-o stare in pragul disperarii, si vazind asa, am recurs la un psiholog.acolo a destainuit ce il macina. am sunat la numerele de unde provin mesajele, si dupa lungi insistente, am reusit sa o lamuresc pe o doamna de acolo, ca nu am nimic in comun cu aceasta speta, insa asta dupa lungi interviuri si date ce m-i se cereau, mai mult, doamna respectiva ma contacta tel., cu numar privat, si in final imi spune ca ei cautau o alta persoana careia i-a apartinut numarul, care are un debit din 2012, iar numarul a fost realocat. atunci intreb: ce vina avea copilul meu in aceasta poveste, sa ajunga in pragul disperarii, de vreme ce compania respectiva nu s-a ostenit sa ceara detalii de la reteau de telefonie, cu privire la identitatea persoanei careia ii apartine numarul?astept o indrumarela aceasta speta. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vali1976x , utilizator 20:58, 5 Septembrie 2016
Din punctul meu de vedere a fost o eroare regretabilă. Se subânțelege că nu fiul dvs. era vizat, ci altă persoană în posesia căreia fusese numărul de telefon respectiv. Ce vârstă are copilul dvs. ? Vă întreb pentru a înțelege cum a fost posibil ca acele telefoane să îl sperie în așa măsură încât să aibă nevoie de consiliere psihologică. Fiul dvs. avea datorii, ori dvs., părinții ?
Sigur, faptul s-a consumat, însă mă gândesc că fiul dvs. ar fi trebuit să vă anunțe despre acele apeluri, în mod normal.
Ce doriți dvs. să rezolvați prin deschiderea acestui subiect? Considerați că fiului dvs. i-a fost creat un prejudiciu și ați dori ca cei care au sunat , din eroare, să vă despăgubească?
asa cum am specificat mai sus, baiatul are 13 ani, si nu suntem genul de familie cu datorii neachitate catre cineva. practic el a devenit confuz in momentul primirii mesajelor, si nu stia daca nu cumva din greseala a accesat ceva pentru care se plateste.ce m-a dezamagit si mai mult, persoana angajata a companiei cu pricina, m-a tratat cu o aroganta iesita din comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o problema cu un număr de telefon abonament. numărul ... Cosmin_999 Cosmin_999 Buna ziua, am o problema cu un număr de telefon abonament. Numărul a rămas în mai multe baze de date după ce l am preluat eu. Mă suna de la diverse firme ... (vezi toată discuția)
Mesaje de publicitate pe telefonul mobil beeni beeni Buna ziua! Va rog sa ma ajutati pentru ca a devenit cu adevarat agasanta problema. Primesc pe telefonul mobil mesaje cu continut publicitar si efectiv ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)