avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mesaje de publicitate pe telefonul mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mesaje de publicitate pe telefonul mobil

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati pentru ca a devenit cu adevarat agasanta problema.
Primesc pe telefonul mobil mesaje cu continut publicitar si efectiv nu stiu unde sa ma adresez ca aceasta situatie sa inceteze.
Am sunat la unele dintre companiile ale caror mesaje le primesc si mi-au spus ca au o baza de date ce contine si numarul meu de telefon. Am insistat sa imi sterga numarul din respectiva baza de date, dar spun ca nu numai la dansii apare numarul.
Am inteles ca aceste baze de date cu diverse numere de telefon se vand.
Va rog mult sa imi recomandati institutia careia sa ma adresez pentru o reclamatie, deoarece nu mi se pare normal ca numarul meu de telefon sa fie vandut dupa bunul plac al diversilor si sa ma agreseze cu reclame.
Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: beeni , utilizator 10:49, 14 Martie 2014
ANSPDCP
Va multumesc foarte mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convorbiri efectuate de pe linia mea telefonica MariusAnA MariusAnA Buna ziua Cine ma poate ajuta/indruma si pe mine intr-o problema? Saptamana trecuta am fost instiintat de cei de la ......... cu care am un contract ... (vezi toată discuția)
Apeluri nejustificate de la o firmă de recuperări creanțe. cum pot stopa acest lucru? ionutmarius ionutmarius Buna seara, Acum cativa ani mama s-a ocupat de o matusa bolnava (mama a zis ca are o datorie morala deoarece matusa a ajutat-o cand era tanara). Rudele care ... (vezi toată discuția)