avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Convorbiri efectuate de pe linia mea telefonica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Convorbiri efectuate de pe linia mea telefonica

Buna ziua

Cine ma poate ajuta/indruma si pe mine intr-o problema?

Saptamana trecuta am fost instiintat de cei de la ......... cu care am un contract incheiat cu ei de aproximativ 8 ani cam am de plata o anume suma pentru serviciile oferite (internet, telefonie fixa si televiziune). Suma era mai mare decat de obicei ceea ce m-a facut sa sun la relatii cu clientii sa ma informez de ce... si surprins sa aflu ca am pe linia telefonica convorbiri efectuate.
Mentionez ca de cand am contract cu ei eu nu am avut si nu am aparat de telefonie fixa in casa. Cablul respectiv imi intra direct in modem pentru a avea internet.
Am vorbit cu ei dar tot insista ca acele convorbiri sunt efectuate de mine... iar acum stau si astept concluziile lor.
Convorbirile au fost efectuate catre retelele de telefonie fixa din localitatea unde domiciliez, catre mai multe numere, catre diverse numere de telefonie mobila si catre un numar din Belgia. Toate la ore diferite si in zile diferite in decursul lunii precedente.
La cine asi putea sa ma adresez mai departe pentru rezolvarea acestei probleme?
Este furt sau ce anume mi-a fost incalcat prin aceasta cauza?

Multumesc...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:33, 13 August 2016
Dacă s-a vorbit a4 fi furt.

Dar sa știți ca e foarte greu de dovedit dacă a sunat aiurea...la doamne de companie...

Daca a sunat rude se va dovedi.
nu a sunat aiurea... a sunat la 4 numere de telefonie fixa de la mine din localitate, de mai multe ori, posibil vecini dar nu ii cunosc personal, la cateva numere de telefonie mobila si la un singur numar de belgia, de mai multe ori, si a vorbit destule minute,
in perioada respectiva eu tot am reclamat la deranjamente ca nu imi merge internetul iar dupa cateva zile bune mi au confirmat ca au remediat problema si ca ar fi fost firele in scurt, neizolate, pe undeva pe traseu.
locuiesc la casa...

ce mi-a fost incalcat? un articol din codul penal m-ar ajuta pentru o reclamatie...
unde sa depun reclamatia? la politie, la opc?

multumesc
Depuneți la politie plangere pentru furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz rds silviun silviun Buna ziua , Locuiesc in Franta si acum aproximativ o luna am calatorit in Romania pentru a-mi rezolva niste probleme personale.Avand nevoie sa comunic ... (vezi toată discuția)
Nepasare si un telefon furat tot_natalia tot_natalia mi s-a furat telefonul mobil in timp ce imi faceam cumparaturile la magazinul Real. domnul de la securitate, sau ce o fi, ca nici macar nu a stiu sa se ... (vezi toată discuția)
Actionarea in judecata a unei companii walter67 walter67 Buna ziua! Voi expune mai jos cazul meu care, cred eu, nu e iesit din comun, deaceea sper ca daca cineva s-a intalnit in practica cu asemenea situatie, va rog ... (vezi toată discuția)