avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Concediul fara plata și zilele nemotivate intra in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Concediul fara plata și zilele nemotivate intra in perioada de stagiu? Pensie suplimentara

Am câteva nelămuriri:
1. Concediul fara plata și zilele nemotivate, 1990-decembrie - 1992 aprilie, intra in perioada de stagiu dacă nu a fost desfăcut contractul de muncă?
2. Pensia suplimentară, de unde și cum pot afla care a fost procentul care s-a plătit?

Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2016
im82, utilizator
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 09:57, 7 Septembrie 2016
A fost intreprindere de stat si apoi una pe actiuni.
Incercati sa luati legatura cu unitatile care detin arhiva acestor fosti angajatori pentru a va spune cat vi s-a retinut.
Exista posibilitatea de a solicita informatii de la alta entitate/Arhiva Nationala....?
Multumesc.
Arhivele Nationale - Directiile Judetene va pot furniza date in limita documentelor detinute.

Dati-ne exact denumirea celor doi fosti angajatori si poate va ajutam sa gasiti mai repede arhivele.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Taxele de eliberare a adeverintelor in vederea pensionarii Bora Irina Bora Irina Cum se interpreteaza art. 161(1) din legea pensiilor nr. 263/2010 si art. 126 (2) din HG 257/2011-normele de aplicare a legii pensiilor, referitoare la taxele ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Keseru Imola Keseru Imola Intrebarea mea este urmatoarea:o femeie care s-a nascut pe data de 1954.12.24. cu 25 de ani vechime in munca cand poate sa se pensioneze anticipat? (vezi toată discuția)