avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

Buna ziua,
Am semnat o anexa la contract plus un act aditional pentru acordarea unui bonus.
Pe anexa specifica ca este valabila 3 luni de zile , dar nu a mai fost reinoita de 2 ani (in sensul ca eu primeam acelasi comision dar fara anexa).
Este obligatoriu sa fie reinoita anexa la actul aditional?
Iar actul aditional specifica ca se adauga la salariul brut un procentaj de x% din vanzarile fara tva ce depasesc targhetul de baza stabilit prin anexa la contract(mentionez ca eu primeam targhetul dar nu si anexa -banuiesc ca aceea trebuia inregistrata la contract ,din moment ce eu primeam acel targhet)?
Acum sunt invocate motivele cum ca nu mai exista anexa la contract si ca nu se mai acorda bonusul care s-a realizat (actul aditional nu are legatura -deoarece pe el specifica "stabilit conform anexa la contract"?).
Doresc sa cunosc valabilitatea celor 2 ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MF30 , utilizator 09:19, 7 Septembrie 2016
Am inteles acum , va multumesc foarte mult pentru lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)
Salarizare alinacraciun alinacraciun buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pentru o firma de comert , pentru vanzatorii de pe gestiuni , se poate face salarizare in functie de targhet , cu act ... (vezi toată discuția)
Salarizare agent vanzari comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, M-ar interesa, cum se procedeaza cu plata salariului unui agent de vanzari , platit cu procent la vanzarea pe care o face; adica: are un salariu ... (vezi toată discuția)