Buna ziua,
M-ar interesa, cum se procedeaza cu plata salariului unui agent de vanzari , platit cu procent la vanzarea pe care o face; adica: are un salariu fix sa zicem 1000 lei pentru o vanzare de 1.5 mld, iar ce depaseste 1.5 mld va fi platit cu un procent de 0.5 % . In revisal se inregistreaza salariu de 1000 lei, iar cu depasirea ce fac (de 0.5%) cum si unde o inregistrez? Daca ma puteti ajuta si cu material practic, teoretic , sa ma elucidez , ar fi bine.
Multumesc
Vin cu cateva intrebari pentru a ma lamuri mai bine, si anume:
- la pc 1, exista termen pentru a inregistra ,,bonus vanzari,, ? respecta termenul acela de 19 zile ca la orice act aditional? La descriere amanuntita inseamna sa trec ce spor si pentru ce suma? adica ceva de genul ,, la depasirea targhetului de 2 mld. se calculeaza 0.5 % ''
-la pc 2, inteleg ca se modifica lunar, dupa ce s-a facut si calculat statul de plata? inainte de a se vira salariul se transmite si revisalul? aceasta modificare se face in baza a ce? un act aditional? eu trebuie sa am dovada ca agentul x a depasit targhetul si pentru ce suma i-am acordat acel procent?
Buna ziua,
In urmadiscutiei cu o prietena pe aceasta tema ,, bonus la vanzare,, as vrea sa va mai intreb ceva, si anume, daca am inteles eu bine cum ca, acel procent de 0.5 % il calculez la suma cu care se depaseste targhetul de 1.5 mld; prietena mea imi spunea ca ar intelege sa platesc acel 0.5 % din salariu de incadrare.
Revisal sporuri
gu_vio
Stie cineva cum pot sa introduc in Revisal sporurile care nu se regasesc in nomenclarorul de sporuri din aplicatie ? In CCM negociat la nivelul unitatii am ... (vezi toată discuția)