avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare agent vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare agent vanzari

Buna ziua,
M-ar interesa, cum se procedeaza cu plata salariului unui agent de vanzari , platit cu procent la vanzarea pe care o face; adica: are un salariu fix sa zicem 1000 lei pentru o vanzare de 1.5 mld, iar ce depaseste 1.5 mld va fi platit cu un procent de 0.5 % . In revisal se inregistreaza salariu de 1000 lei, iar cu depasirea ce fac (de 0.5%) cum si unde o inregistrez? Daca ma puteti ajuta si cu material practic, teoretic , sa ma elucidez , ar fi bine.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 24 Martie 2017
Trebuie sa ne postati reglementarea care priveste acordarea acelui bonus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus weekend comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Societatea acorda spor de weekend 20 %. Eu am inregistrat in Revisal - spor de weekend, procent 20 %, prin act aditional. Eu am gandit, si asa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare prima revisal Neiyre Neiyre Cum inregistrez o prima data salariatului in programul de revisal? (vezi toată discuția)
Revisal sporuri gu_vio gu_vio Stie cineva cum pot sa introduc in Revisal sporurile care nu se regasesc in nomenclarorul de sporuri din aplicatie ? In CCM negociat la nivelul unitatii am ... (vezi toată discuția)