avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Euroins -o noua tzeapa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Euroins -o noua tzeapa

Buna ziua!
In data de 26.08.16 am fost instiintat ca suma ce-mi va fi acordata ca despagubire este de 2569,87 RON din care 1240 piesele, manopera 654 si vopsitoria 675 .
azi,05.09.16 m-a sunat inspectorul ca s-a modificat suma din cauza ca masina este veche si valoarea pe piata este de 350 euro ( NEREAL chiar daca e corsa b din 93, fostul meu sef cand se strica ceva la ea imi schimba piesele numai cu piese originale ! ), si suma maxima ce imi pot acorda este in jur de 1100 ron deoarece este dauna totala(avarii: punte spate indoita,oglinda, aripa fata-spate zgariate, spoiler spate rupt). nu vreau sa accept sub nicio forma aceasta suma,
VA ROG SA MA AJUTATI masina sta de peste o luna nici nu o pot misca de pe loc.
este legal ca pe 26 .08 sa imi spuna o suma, dupa care accept regie proprie, si ulterior peste 2 saptamani cand deja trebuia sa am banii in cont sa imi spuna ca primesc nici jumatate???
"la stabilirea cuantumului pagubei s-au avut in vedere prev.legale in vigoare la data evenimentului, FARA A SE DEPASI VALOAREA AUTOVEHICULUI LA DATA EVENIMENTULUI"
ASF spunea sa nu semnez nimic din noua oferta, le-am scris o reclamatie dar pana primesc raspuns...
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 20:09, 15 Septembrie 2016
Si daca va luati alta masina la schimb ,aceea cu 350 ,numai taxele de a circula legal cu ea sunt sensibil egale cu oferta actuala.
Legea aigurarilor prevedea ca obiectul asigurarii trebuie adus la starea de dinaintea producerii evenimentului .Probabil ca asa e si acum .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2000 de euro despăgubire pentru o mașină din 2017, avariată în proporție de 90%. ar trebui să acceptăm, sau ce altceva putem face? Elena ciurdar Elena ciurdar Am fost implicat într-un accident rutier vinovatul ne-a dat asigurarea lui cei de la asigurări ne-au oferit 2000 euro masina fiind avariată 90 la sută ... (vezi toată discuția)
Valoarea vehiculului la data producerii accidentului conform normei 23/2014 emisa de asf andreea125 andreea125 Valoarea vehiculului la data producerii accidentului poate fi estimata in functie de media a 5 vehicule cu aceeasi caracteristici de pe un site de vanzari ... (vezi toată discuția)