Bunica (65 de ani) unui prieten a fost internata in spital pentru diverse probleme: hepatita, probleme cardiace ( nu pentru operatie ci doar pentru a fi pusa sub supraveghere si pentru ca nu se putea descurca singura). In decurs de o saptamana situatia s-a agravat astfel incat ea a ajuns la reanimare (probleme ale cailor respiratorii acutizate, plus insuficienta renala.. acum respira cu aparate, iar rinichii nu ii functioneaza) . La auzul acestei vesti surprinzatoare si deranjante deoarece nu are nimic de-aface cu motivul internarii, prietenul meu a trimis un e-mail de plangere la spital pentru ca nu isi fac treaba si doreste raspunsuri (adresa pentru reclamatii este o adresa de gmail.. cam ciudat institutie publica gmail, am trait sa o aud si pe asta )
Mama prietenului meu lucreaza ca asistenta in acel spital, pe alte sectii. In urma acestui mail primit ea a fost chemata de catre "conducere" pentru a da raspunsuri, a fost hartuita si intimidata, i s-a spus ca in urma acelui email s-a autosesizat procuratura ( .. ce treaba are asta cu un gmail), i s-a spus ca prietenul meu trimite mesaje zilnic, locul ei de munca este pus in pericol.. etc etc (bineinteles totul la intimidare pentru a nu continua)
Ce este de facut, in primul rand fata de aceasta hartuire. Prietenul meu a depus plangerea, este persoana majora cu facultate terminata, angajat. De unde acest drept de a ameninta pe mama lui, ce legatura are dansa cu acest lucru?
In al doilea rand cum se procedeaza pentru o reclamatie pentru starea de sanatate a bunicii lui? trebuiesc date clare, analize , fisa de internare si toate acestea.
Desigur primul pas va fi sa isi ia un avocat. Multumesc
Caz de malpraxis?
vvvv
In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca am postat gresit, nu a fost cu rea intentie!
Duminica 27 mai 2012, mama mea a fost internata intr-un spital din ... (vezi toată discuția)