avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neglijenta in spitale si amenintarile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neglijenta in spitale si amenintarile

Buna seara,

Bunica (65 de ani) unui prieten a fost internata in spital pentru diverse probleme: hepatita, probleme cardiace ( nu pentru operatie ci doar pentru a fi pusa sub supraveghere si pentru ca nu se putea descurca singura). In decurs de o saptamana situatia s-a agravat astfel incat ea a ajuns la reanimare (probleme ale cailor respiratorii acutizate, plus insuficienta renala.. acum respira cu aparate, iar rinichii nu ii functioneaza) . La auzul acestei vesti surprinzatoare si deranjante deoarece nu are nimic de-aface cu motivul internarii, prietenul meu a trimis un e-mail de plangere la spital pentru ca nu isi fac treaba si doreste raspunsuri (adresa pentru reclamatii este o adresa de gmail.. cam ciudat institutie publica gmail, am trait sa o aud si pe asta )

Mama prietenului meu lucreaza ca asistenta in acel spital, pe alte sectii. In urma acestui mail primit ea a fost chemata de catre "conducere" pentru a da raspunsuri, a fost hartuita si intimidata, i s-a spus ca in urma acelui email s-a autosesizat procuratura ( .. ce treaba are asta cu un gmail), i s-a spus ca prietenul meu trimite mesaje zilnic, locul ei de munca este pus in pericol.. etc etc (bineinteles totul la intimidare pentru a nu continua)

Ce este de facut, in primul rand fata de aceasta hartuire. Prietenul meu a depus plangerea, este persoana majora cu facultate terminata, angajat. De unde acest drept de a ameninta pe mama lui, ce legatura are dansa cu acest lucru?

In al doilea rand cum se procedeaza pentru o reclamatie pentru starea de sanatate a bunicii lui? trebuiesc date clare, analize , fisa de internare si toate acestea.

Desigur primul pas va fi sa isi ia un avocat. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2016
wldsnk, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestare concluzii autopsie antonlarisa antonlarisa mama mea venea spre romania din stainate impreuna cu niste prieteni de famile .in romania au stationat la un restaurant pt a se odihni soferul, la care mamei ... (vezi toată discuția)
Poate un membru al familiei pacientului formula plangerea de malpraxis? catinf catinf Buna ziua. In ce situatii poate un membru al familiei formula plangerea de malpraxis? Pacientul este in stare critica si nu se stie cat va dura aceasta stare, ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis? vvvv vvvv In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca am postat gresit, nu a fost cu rea intentie! Duminica 27 mai 2012, mama mea a fost internata intr-un spital din ... (vezi toată discuția)