avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare rezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare rezident

Pe ce functie ar putea fi angajat un student care inca nu a dat licenta ? provenit din Facultatea de Inginerie in constructii??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 6 Septembrie 2016
Pe o functie in specialitatea de studiu dar care nu necesita nivel de instruire superior sau orice alta functie care nu are legatura cu specialitatea dar care nu necesita acest nivel de pregatire si care sa corespunda nivelului de pregatiresi competentelor repectivei persoane.
De ex ar putea fi incadrat ca tehnician constructor311203,nivel de intruire mediu sau postliceal
Il puteti incadra si ca Tehnician proiectant in constructii , Sef serviciu in constructii, (COR 1323 - Conducatori de unitati din domeniul constructiilor) etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Securitate si sanatate in munca - Elibet - Elibet Nu ati auzit de vreo modificare a Legii 319/2006???? Nu vi se pare absurd ca doar inginerii pot fi inspectori SSM (nivelul superior)? Mi se pare ca e foarte ... (vezi toată discuția)
Salariu inspector protectia muncii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Care este salariul minim pentru un Inspector protectia muncii cu studii postliceale? (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)