avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... referitor loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

referitor loc de veci

Buna ziua,
Parintii mei au platit unui nepot pt. doua cripte din patru existente ( doua oprite pt. titulari).Deci, s-ar parea ca eu, pot sa-i inmormantez acolo.
Acum, daca se intampla ceva rau cu nepotul un cauza, copilul lui mai este obligat sa pastreze aceasta intelegere?
Nu stiu cat de coerenta am fost si imi cer scuze dar pana acum nu am aprofundat nimic din ale inmormantarilor, deci s-ar putea sa nu stiu exact termenii.
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 10:58, 7 Septembrie 2016
Locurile de veci nu se vand. Se doneaza. Sa va faca donatie pe cele doua cripte.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Recuperare drept la locurile de veci mail4me mail4me Buna ziua, Povestea este urmatoarea, in 1985 bunicul meu fiind grav bolnav le-a dat bani celor 2 fete ale lui pt concesionarea locurilor de veci in Otopeni ... (vezi toată discuția)
Vanzare cavou cimitir bellu brindushap brindushap Buna ziua. Mama mea a mostenit o jumatate dintr-un cavou cu 3 cripte in cadrul cimitirului Bellu din Bucuresti. Nelocuind in Bucuresti ar dori sa vanda partea ... (vezi toată discuția)