avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru

Buna ziua,

Pentru deschiderea unui punct de lucru cu activitate comerciala, pe langa actele proprietarului si contractul meu de inchiriere, pentru Registrul Comertului voi avea nevoie si de un extras de carte funciara?

Si alta speta, daca Locatorul imi inchiriaza mie spatiul pentru deschidere punct de lucru cu activitate comerciala, voi avea nevoie la ORC atat de contractul de detinere a spatiului de catre Locator (inchiriere, comodat etc, cu proprietarul) dar si de actul de proprietate al proprietarului?

Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2016
emillius, utilizator
Cel mai recent răspuns: emillius , utilizator 11:26, 22 Septembrie 2016
Nu aveti nevoie de extras de carte funciara. Cel putin eu unul nu am intalnit o asemenea solicitare niciodata.

Da. veti avea nevoie de actele incheiate intre proprietar si locatorul dvs. si de actul de proprietate. Trebuie sa aveti grija: in actele incheiate intre proprietar si locatorul dvs. trebuie sa se specifice ca locatorul poate subinchiria. Sa nu aveti probleme ulterior.
Va multumesc pentru raspuns.

In contractul meu de inchiriere va trebui sa specific in baza carui act proprietarul detine spatiul respectiv?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2016
emillius, utilizator
Este destul sa se specifice in contractul meu de inchiriere ca spatiul are destinatie comerciala sau va trebui sa dovedesc cu alte documente acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social firma vornicu lumi vornicu lumi Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Ce acte trebuie duse la Registrul Comertului pentru prelungire sediu socia?As dori si un model de cerere sau ce document ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un srl cu sediul social la domiciliul parintilor mei ? Cezar66 Cezar66 Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea ... (vezi toată discuția)