avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate balcon termopan
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

balcon termopan

Buna ziua,

zilele trecute am inchis balconul cu termopan, pe toata inaltimea. Am observat o flexibilitate in momentul in care inchid geamul. Cel care a facut montajul a spus ca este normal ca aceasta flexibilitate sa existe. ati intalnit aceasta situatie? este normal sa existe aceasta flexibilitate.
Mentionez ca locuiesc la etajul 9/10.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:38, 7 Septembrie 2016
Ce vreti sa spuneti prin "flexibilitate"? Se misca rama cand inchideti fereastra?
da, partea de mijloc a balconului.( in partea de sus balconula fost impartit in 4 - 2 parti fixe pe lateral si 2 parti - pe mijloc, care se deschid). in momentul in care inchid geamul simt cum se misca rama.
"Flexibilitate" este termenul folosit de cel care a facut montajul.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2016
tatiana1113, utilizator
Rama trebuie sa fie fixa si sa nu se miste cand se inchid ferestrele.
Daca nu a fost fixata corespunzator in structura balconului exista posibilitatea sa cada iar de la etajul 9 va cam face ceva pagube.
Daca ati primit garantie apelati la firma sa remedieze "flexibilitatea".
Eventual apelati la o alta firma pentru constatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica - modificare termopane balcon alsammud alsammud Buna seara, S-a inceput reabilitarea termica a blocului in care locuiesc. Din ce am auzit, costul este suportat integral de primarie. Atunci cand cei care ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare ... c2023 c2023 Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare termica. Buna ziua, Puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia de mai ... (vezi toată discuția)
Exista normative, legi etc referitoare la montarea de tamplarie tip termopan? gev gev Intr-un bloc unde locuieste o prietena s-a inlocuit vechea usa de intrare cu una tip termopan, izoland total intrarea . De atunci mirosurile din subsol ... (vezi toată discuția)