avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere penala abandon familie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere penala abandon familie

As dori sa stiu daca la plangerea penala pentru abandon se da NUP ,inafara de recurs se poate face contestatie la CEDO daca si recursul este respins?Totodata as dori sa fac o plangere impotriva procurorului si agentului de politie care aveau probe certe la dosar pentru a demonstra ca tatal copilului realizeaza venituri pentru care nu plateste pensie alimentara si nu au folosit aceste probe.Unde pot face plangere?Multumesc.
,,Unde pot face plangere?''
La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din raza domiciliului d-voastră.
După instanta puteți sesiza CEDO.
Exercitati caile de atac specifice impotriva ordonantei de clasare, poate judecatorul de camera preliminara o sa vada ce sustineti dvs, prin plangerea penala nu cred sa rezolvati ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiei de nup marianGeorgescu marianGeorgescu Buna ziua, ma intereseaza catre cine pot adresa o plangere impotriva unei rezolutii de NUP a Prim-Procurorului de la judecatoria sect 2. Concret cazul ... (vezi toată discuția)
Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)
Cai de atac solutie parchet nlilianne11 nlilianne11 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu am reusit sa ma lamuresc privind caile de atac ale unei solutii date de parchet intr-o cauza penala in care sunt parte ... (vezi toată discuția)